Turtite cu branza si stafide

Turtite cu branza si stafide foarte aromate si gustoase, care pot fi servite atat la micul dejun cat si ca o gustare intre mese.
Ingrediente:
- 400 g branza de vaci
- 1 lingura cu zahar
- 1 ou
- 7 linguri de faina
- 1 linguurita praf de copt
- stafide
- 1 esenta de vanilie
- zahar pudra
Mod de preparare turtite cu branza si stafide:
1. Sfarmam branza intr-un bol si amestecam cu zaharul.
2. Adaugam oul si apoi treptat cate 1 lingura de faina, esenta si praful de copt si amestecam bine. Aluatul va fi lipicios.
3. Ungem tigaia cu un strop de ulei si lasam la incins la foc mic.
4. Formam turtitele cat o perisoara, le dam prin faina si le aplatizam bine, le punem in tigaia incinsa (lasand suficient spatiu intre ele) pentru 8-10 min. timp in care le intoarcem de mai multe ori pe fiecare parte.
5. Pe partea care ramane la vedere punem stafide si le apasam usor cu degetul. Lasam sa se coaca la foc mic.
6. Pudram turtitele cu zahar pudra. Pofta buna!