AperitiveLegumeMancaruriPlacinte si tarte
Tarta cu spanac si branza de vaci

Stiti cat este de buna aceasta tarta? Eu nu am mai avut rabdare sa se raceasca, am mancat calda la cat de bine mirosea, trebuia neaparat incercata.
Ingrediente:
- 1 aluat de foietaj
- spanac 400-500 g
- 2 oua
- 250 g branza de vaci
- 1 lingura de pesmet
- sare,piper
- seminte de mac
Se lasa aluatul de foietaj la dezghetat.
Spanacul se dezgheata,se stoarce foarte bine de zeama si se pune intr-un bol. Adaugam branza rasa, 1 ou, pesmetul, sare si un praf de piper si amestecam bine.
Punem o parte din aluat in tava pentru tarta si oprim o parte pentru facut grilajul de deasupra tartei.
Punem peste luat si compozitia de spanac si o presam bine cu lingura. Marginile aluatului le indoim si facem grilajul.
Ungem tarta cu 1 ou batut, presaram mac si dam la cuptorul preincalzit pentru 30-35 de minute.
Pofta buna!
One Comment