Aperitive

Aperitiv oua umplute

Extrem de gstoase, ouale umplute completeaza perfect platoul de aperitive pentru o masa festiva.

Ingrediente:

  • 10 oua
  • 50 g pate de pui
  • 2 linguri cu smantana
  • 2 linguri cu ulei
  • sare
  • patrnjel

Mod de preparare oua umplute:

1. Punem ouale la fiert. Pentru a proba deca sunt fierte ouale, scoatem un ou in lingura si daca imediat se usuca, nu mai ramane un strop de apa pe el, este fiert.

2. Taiem ouale pe jumatate, iar galbeusurile le punem intr-un bol.
3. Sfarmam galbenusurile cu furculita, adauam pe rand ulei, smantana si pate si amestecam bine pana cand devine o pasta. Sare punem dupa gust.

Pofta buna!

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 7 = 3

Check Also
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker