AperitivePreparate de CraciunRetete de Paste

Aperitiv oua umplute cu pasta de avocado

Aperitiv oua umplute cu pasta de avocado

Aperitiv oua umplute cu pasta de avocado- un aperitiv gustos ce intregeste perfect un platou de aperitive festive. Se fac simplu si destul de rapid. Si sunt si frumusele, mie imi place foarte mult culoarea asta verzuie data de avocado si ceapa verde.

Ingrediente:

  • 8-10 oua
  • 1 avocado
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 1 lingura de smantana
  • sare
  • piper

Mod de preparare.

1.Mai intai fierbem ouale timp de 12-14 minute din momentul in care apa incepe sa clocoteasca. Galbenusul oualor trebuie sa fie tare.

Atentie! Punem ouale la fiert de la inceput in apa rece, nu le adaugam in apa clocotita daca nu vrem sa se crape!

2.Dupa ce au fiert, le curatam de coaja si le taiem pe jumatate.

3.Punem galbenusurile, 1 avocado, smantana, ceapa verde tocata rondele, sarea si piperul si mixam cu mixerul vertical 3-4 minute pana cand amestecul devine o pasta.

4.Umplem albusurile cu cate o lingurita de pasta si ornam dupa preferinte. Pofta buna!

 

Voi ce alte trucuri stiti legate de fiertul sau vopsitul oualor?

Iata, va las in continuare si o lista cu aperitive festive de facut pentru masa de Paste, de Craciun, sau pentru atunci cand avem vreun eveniment in familie- https://farfuria-cu-gust.ro/retete/aperitive/page/4/

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 6 = 4

Check Also
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker