Din camara

Ardei iute la otet

Ingrediente: 

  • 300 g ardei iute
  • 1 ceapa mare
  • 200 ml otet
  • 1 lingura sare
  • 1 lingura zahar

Mai intai tocam ardeiul marunt. Atentie mare, trebuie sa folositi manusi pentru ca la contact cu pielea creeaza o mare iritatie si usturime. Puteti sa-i lasati intregi daca nu aveti manusi sau daca vi se pare prea mult de munca.  Ceapa o tocam julienne si o amestecam cu ardeiul.

Otetul il amestecam cu 1 lingura de sare si cu una de zahar.

Punem ardeiul amestecat cu ceapa in 2 borcane si turnam peste el otetul. Daca mai este nevoie, mai completam cu otet. Strangem bine capacele si dam in camara.

 

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − = 8

Check Also
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker