Biscuiti/fursecuri/bomboaneDulciuriPreparate de Craciun

Biscuiti asortati

Biscuiti asortati, fragezi si foarte buni.

Ingrediente:

  • 250 g unt moale
  • 1 ou
  • 500 g faina
  • 8 linguri de zahar pudra
  • esenta de portocale, de rom, de migdale
  • bombonele de decor
  • 3 linguri de cacao
  • coaja de portocala rasa

Mai intai mixam untul moale cu zaharul, adaugam oul si mai mixam sa se incorporeze bine. Adaugam faina si framantam un aluat moale, dar nelipicios. Daca mai este nevoie mai adaugam un praf de faina ca aluatul sa fie nelipicios.

Impartim coca in 2 parti egale. Intr-una dintre parti adaugam cacao, esenta de rom si putina esenta de migdale. In cealalta parte adaugam coaja de portocala si esenta de portocale.

Intindem foi subtiri ca mai cresc la cuptor si le decupam dupa forma dorita. Cand sunt gata se dau prin zahar pudra sau se orneaza cu ciocolata topita.

 

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

87 − 77 =

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker