Biscuiti cu ciocolata si dulceata
Aveti dulceata de zmeura? Va dau o idee de bicuiti de post, dar care sunt foaarte buni, cu ciocolata si dulceata de zmeura. Daca nu aveti dulceata de zmeura, ies la fel de buni cu orice alt tip de dulceata. In plus, timpul de pregatire si coacere este foarte mic, nu veti pierde mult timp in bucatarie.
Ingrediente
- 1 borcan de dulceata de zmeura de 400 g
- 370 g faina
- 50 g zahar
- 80 g ulei
- 100 g cacao
- 1 plic de praf de copt
Mod de preparare.
Intr-un bol se amesteca faina cu cacao si cu praful de copt.
In alt bol se pune dulceata, uleiul si zaharul si se amesteca bine.
Se rastoarna amestecul de faina peste amestecul de dulceata si se framanta bine. Aluatul rezultat este moale,uleios si nelipicios.
Din acest aluat formam bilute de marimi aproximativ egale.
Se pun bilutele in tava tapetata cu hartie de copt si se preseaza usor cu degetele . Trebuie sa aibe grosime de aprox 1 cm.
Se dau la cuptorul preincalzit timp de 10 minute. Nu le lasati mai mult de 10 minute.
Vor fi moi,dar se mai intaresc cand se racesc.
Sunt foarte buni , la noi s-au mancat toti calzi.