Biscuiti/fursecuri/bomboaneDe postDulciuriPrajituri/torturiRetete usoare de post

Biscuiti cu ciocolata si dulceata

Aveti dulceata de zmeura? Va dau o idee de bicuiti de post, dar care sunt foaarte buni, cu ciocolata si dulceata de zmeura. Daca nu aveti dulceata de zmeura, ies la fel de buni cu orice alt tip de dulceata. In plus, timpul de pregatire si coacere este foarte mic, nu veti pierde mult timp in bucatarie.

Ingrediente

  • 1 borcan de dulceata de zmeura de 400 g
  • 370 g faina
  • 50 g zahar
  • 80 g ulei
  • 100 g cacao
  • 1 plic de praf de copt

Mod de preparare.

Intr-un bol se amesteca faina cu cacao si cu praful de copt.

In alt bol se pune dulceata, uleiul si zaharul si se amesteca bine.

Se rastoarna amestecul de faina peste amestecul de dulceata si se framanta bine. Aluatul rezultat este moale,uleios si nelipicios.

Din acest aluat formam bilute de marimi aproximativ egale.

Se pun bilutele in tava tapetata cu hartie de copt si se preseaza usor cu degetele . Trebuie sa aibe grosime de aprox 1 cm.

Se dau la cuptorul preincalzit timp de 10 minute. Nu le lasati mai mult de 10 minute.

Vor fi moi,dar se mai  intaresc cand se racesc.

Sunt foarte buni , la noi s-au mancat toti calzi.

 

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 25 = 35

Check Also
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker