Aluaturi dulci/foietajeDulciuri

Pachetele cu gem si foietaj cu untura

Aluatul foietaj de casa este preferatul meu, pentru ca pot preapara din el atat dulciuri cat si aeritive sarate.

Pentru reteta aluatului foietaj, va rog sa intrati aici .

Ingrediente:

  • 1/2 aluat foietaj
  • gem
  • zahar pudra

Mod de preparare pachetele cu gem si foietaj cu untura.

1.Intindem aluatul foietaj intr-o foaie, nu foarte subtire, apoi taiem patrate.

 

2.Punem cate o jumatate de lingurita de gem in fiecare patrat si unim marginile.

3. Dam la cuptorul incins la 200 de grade petru 20-25 de minute.

4. Imediat ce le scoatem din cuptor, le dam prin zahar pudra. Pofta buna!

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

26 − 17 =

Check Also
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker