Bomboane crocante din fulgi de porumb
Aceste bomboane crocante din fulgi de porumb si ciocolata va vor incanta si pe voi cu siguranta. Acum se incadreaza printre dulciurile noastre preferate. Astept parerile voastre dupa ce le incercati si voi.
Ingrediente
- 150 gr fulgi de porumb
- 200 g ciocolata cu lapte
- nuca maruntita sau stafide
- esenta de rom
Se pun fulgii de porumb intr-un bol si se maruntesc foarte putin. Se adauga nuci maruntite sau stafide si esenta de rom.
Ciocolata se topeste pebain-marie ( eu am folosit o crema de ciocolata din comert, dar se poate folosi si tablete de ciocolata cu lapte ).
Ciocolata topita se adauga peste fulgii de porumb si se amesteca bine cu o lingura. Se umezesc mainile in apa si se formeaza cu grija bomboane de marimea dorita. Se pun pe un platou tapetat cu hartie de copt si se dau la frigider pentru 50-60 de min.
Sunt delicioase.
Pofta buna sa aveti!