Cornuri cu ciocolata si susan

Cornuletele acestea au un aluat foarte fraged, iar cu ciocolata sunt minunate. Miroase asa frumos la mine in casa…. va invit si pe voi sa le incercati.
Ingrediente
- 100 g unt,
- 2 oua,
- 200 ml lapte,
- 100 g zahar,
- 50 g drojdie proaspata,
- finetti,
- seminte de susan,
- faina cat cuprinde pentru un aluat moale si nelipicios (aprox. 500 g de faina )
Mod de preparare.
1.Se topeste margarina cu zaharul intr-o cratita, la foc mic . Dupa ce s-a topit untul, se ia de pe foc si se amesteca bine.
2. Se amesteca bine ouale cu drojdia intr-un castron.
3.Se adauga ouale peste margarina topita, iar apoi laptele.
4.Se adauga faina si se framanta bine. Aluatul rezultat este moale, dar care nu se lipeste de maini.
5. Se lasa la dospit 30 de min. Eu l-am pus in cuptorul cu microunde cu usa inchisa.
6.Se intind foi subtiri , se taie si se pune finetti. Cornuletele nu trebuie sa fie foarte mari ca se umfla foarte mult.
7.Se pun in tava tapetata cu hartie de copt, se ung cu galbenus batut cu 2 linguri de lapte si se presara susan peste ele.
8.Se dau la cuptorul preincalzit pana cand se rumenesc frumos.