Ciorbe/SupeRetete de postRetete usoare de post

Bors de dovlecei

O supa-bors cu dovlecei si alte legume, o mancare de vara gustoasa si rapida.

Ingrediente:

  • 2 dovlecei
  • 3 morcovi
  • 200 g pastai de fasole
  • 2 cepe
  • 3-4 cartofi
  • 350-400 g bors 
  • leustean verde
  • sare

Mod de preparare bors de dovlecei.

1.Mai intai taiem legumele.

2. Punem la fiert ceapa, pastaile, morcovii si cartofii. Acoperim, si lasam 20-25 de minute la fiert.

 

3. Adaugam borsul, sare dupa gust si dovleceii taiati cubulete ( cu coaja). Acoperim din nou cratita si mai lasam sa fiarba 20 minute.

4. La final adaugam verdeata. Pofta buna!

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 1 = 7

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker