O budinca cu paste in genul macaroanelor cu branza delicioasa si aromata. Din aceste ingrediente mi-a iesit o tava mare, suficienta pentru 10 portii.
Ingrediente:
- 1 pachet de spaghete ( 500 g)
- 800 g branza de vaca
- 4 oua
- 5 linguri de zahar
- 50 g unt
- esenta de vanilie
- stafide
- zahar pudra
Mod de preparare budinca de paste cu branza de vaca.
1.Fierbem spaghetele.
2.Batem ouale cu zaharul.
3. Peste pastele fierte si scurse bine de apa, adaugam branza data pe razatoarea mare si ouale batute cu zaharul. Amestecam bine.
4. Punem pastele intr-un vas de yenna, presaram stafide, adaugam untul taiat cubulete mici si dam la cuptor pentru 34-40 de minute la 200 de grade.
5. Pudram cu zahar pudra si portionam dupa ce se raceste complet, altfel nu se va taia perfect 🙂
Pofta buna!