Ador budincile sarate, iar de data asta am avut un piept de pui de la tara. Am incercat o combinatie noua, cu cartofi si ciuperci, iar rezultatul a fost minunat. O budinca foarte, foarte gustoasa. Sotul meu o prefera cu ketchup, mie imi place cu muraturi sau simpla 🙂
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 2 cartofi medii
- 1 borcan de ciuperci feliate ( 370 g)
- 3 oua
- 250 g smantana
- 50 g cascaval
- 1 polonic de supa de pui
- oregano
- rozmarin
- sare
Mod de preparare budinca de pui cu cartofi si ciuperci.
1. Fierbem pieptul de pui impreuna cu cartofii si un praf de sare.
2.Tocam pieptul de pui fiert in cubulete, la fel si cartofii.
3.Punem cubuletele de pui si cele de cartofi intr-un vas de yenna.
4. Adaugam si ciupercile feliate, presaram sare, rozmarin si oregano.
5. Batem ouale cu smantana, adaugam 1 polonic de supa in care a fiert pieptul de pui si jumatate din cascavalul dat pe razatoare. Adaugam amestecul peste compozitia din vasul de yenna si dal ma cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 30-35 de minunte. La final presaram restul de cascaval ras.