Cu carne de puiMancaruriSalate

Salata de ciuperci cu piept de pui

O salata foarte gustoasa pe care v-o recomand cu drag 🙂

Ingediente:

  • 2 borcane de 800 g de ciuperci feliate
  • 1 piept de pui
  • 1 capatana de usturoi
  • 2 galbenusuri
  • 300 ml ulei
  • 1 lingurita de mustar
  • sare
  • piper

Mai intai punem ciupercile asa cum sunt ele taiate, mai grossier la fiert pentru 30 -35 de minute. Dupa ce au fiert, le stoarcem bine de apa si pe cele caare sunt prea mari le taiem prin 2-3, dar sa nu ramana foarte mici.

Pieptul de pui il fierbem si apoi il rupem in bucati potrivite, nu foarte mici. Eu am avut un piept de la un pui la rotisor si l-am folosit pe acela.

Facem maioneza dintr-un galbenus fiert si unul crud, amestecam si turnam in fir subtire uleiul. Adaugam si mustarul si incorporam bine.

Usturoiul il pisam, adaugam sare si il amestecam cu ciupercile si cu maioneza, adaugam si un praf de piper.

Pofta buna!

 

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker