MancaruriOaieRetete de Paste

Friptura de miel

O friptura de miel foarte fraged, care merge perfect cu o garnitura de legume, piure sau o salata.

Ingrediente friptura de miel:

  • carne de miel
  • 5-6 catei de usturoi
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1/2 lingurita ghimbir macinat
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper

Mod de preparare friptura de miel.

1. Amestecam sarea, piperul si ghimbirul int-un bol, presaram peste carnea de miel pe ambele parti.

2. Punem carnea in tava, adaugam usturoiul tocat marunt si 1 cana de apa, acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 60 -65 de min. 

3. Luam folia de aluminiu de pe friptura si adaugam pasta de tomate dizolvata intr-o cana de apa. Dam din nou la cuptor pentru 30 de min. Intoarcem din cand in cand carnea.

Eu am servit friptura de miel cu piure de cartofi. 

 

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Check Also
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker