MancaruriOaieRetete de Paste
Friptura de miel
O friptura de miel foarte fraged, care merge perfect cu o garnitura de legume, piure sau o salata.
Ingrediente friptura de miel:
- carne de miel
- 5-6 catei de usturoi
- 3 linguri pasta de tomate
- 1/2 lingurita ghimbir macinat
- 1/2 lingurita sare
- 1/2 lingurita piper
Mod de preparare friptura de miel.
1. Amestecam sarea, piperul si ghimbirul int-un bol, presaram peste carnea de miel pe ambele parti.
2. Punem carnea in tava, adaugam usturoiul tocat marunt si 1 cana de apa, acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 60 -65 de min.
3. Luam folia de aluminiu de pe friptura si adaugam pasta de tomate dizolvata intr-o cana de apa. Dam din nou la cuptor pentru 30 de min. Intoarcem din cand in cand carnea.
Eu am servit friptura de miel cu piure de cartofi.
One Comment