MancaruriPorc

Budinca la cuptor cu carne de porc si legume

O mancare foarte gustoasa si deloc costisitoare, dar care se face si foarte usor. Noi am servit cu muraturi.

Ingrediente: 

  • 350 g carne de porc
  • 550 g mix de legume ( congelate sau proaspete)
  • 50 g boabe de mazare
  • 3 oua
  • 250 g smantana
  • 50 ml lapte
  • 50 g cascaval
  • sare
  • piper
  • oregano 

Mod de preparare budinca la cuptor cu carne de porc si legume.

1.Punem legumele la fiert pentru 15 minute. Carnea de porc o fierbem separat pentru 25-30 de minute.

2. Tocam cubulete mici carnea de porc fiarta.

3.Ungem un vas de yenna cu ulei si punem legumele fierte si mazarea. Peste legume punem carnea tocata.

4. Batem ouale cu smantana si laptele, adaugam sare, piper si oregano si turnam uniform peste budinca.

 

5. Dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 25-30 de minute sau pana cand incepe sa se rumeneasca frumos deasupra.

6. Imediat ce scoatem budinca din cuptor, adaugam cascavalul ras. Lasam 15 minute la racit, apoi putem sa portionam. Pofta buna!

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 2 = 1

Check Also
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker