Ciorbe/Supe

Ciorba de pastai cu carnati afumati

O ciorba atat de gustoasa! Gustul de afumatura se imbina perfect cu pastaile verzi. Puteti renunta la prajeala, daca nu o agreati si puneti direct la fiert legumele.

Ingrediente:

  • 400 g pastai verzi
  • 1 dovlecel mic
  • 2 cepe
  • 3-4 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 3-4 carnati afumati
  • 150 g smantana
  • 50 ml ulei
  • marar
  • tarhon

Mod de preparare ciorba de pastai cu carnati afumati.

Tocam ardeiul si morcovul cubulete. Ceapa o taiem julienne si le punem in 50 de ml ulei sa se caleasca.

 

Le lasam 10-12 minute la calit, dupa care adaugam 2 cani de apa, cartofii taiati cuburi, pastaile taiate in 2 sau in 3, depinde cat de mici le doriti si tarhon.

Acoperim cratita cu un capac si lasam 10 minute la fiert.  Adaugam carnatii taiati rondele si dovlecelul taiat in cuburi mici. Mai lasam inca 10-15 minute la fiert. Adaugam la final mararul tocat marunt si lasam 5 minute la racorit. Smantana o punem intr-un bol incapator in care vom adauga in fir subtire 2 polonice de ciorba fierbinte. Dizolvam bine smantana, apoi o turnam tot in fir subtire in ciorba si amestecam in acest timp.

Pofta buna!

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 22 = 25

Check Also
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker