
Cum prepari snitele pufoase
Cum prepari snitele pufoase? Simplu! Poti face cele mai pufoase snitele acasa simplu si rapid. Nu am mai facut de mult timp, insa ai mei le iubesc indiferent ca le prajesc in ulei sau ca le prepar la cuptor. Cred ca majoritatea dintre noi stim cum sa preparam snitele, insa pentru altii acestea pot fi o noutate. Nu va faceti griji, se prepara extrem de usor.
Sfaturi!
- Pentru prepararea snitelelor pufoase este nevoie sa taiem carnea de porc cat mai subtire, apoi sa o batem bine cu ajutorul unui ciocan special pentru carne.
- Pentru crusta crocanta se foloseste faina, ou, pesmet pe care le punem in boluri separate. Este nevoie sa trecem fiecare felie de carne prin faina, ou, pesmet, iar ou si iar pesmet. Crusta va iesi perfecta.
- Daca inlocuim carnea de porc cu carne de pui si o dam prin amestec de ou cu faina, vom obtine Pui Shanghai delicios.
- Reteta usoara. Snitelele din carne de porc sunt o mancare gustoasa si usor de preparat care se pot servi atat la pranz cat si la cina alaturi de diverse garnituri sau salate.
Ingrediente:
- 500-600 gr carne de porc cat mai slaba
- 100 gr faina
- 200-250 gr pesmet
- 6 oua
- sare
- piper
- ardei boia
- + ulei pentru prajit
Mod de preparare.
1.Mai intai feliem carnea de porc.Cat mai subtire. O batem apoi cu ajutorul ciocanului special pentru carne. Acoperim carnea cu folie alimentara pentru a nu ne murdari atunci cand o batem.
2.Punem suficient ulei la incins.
3.Trecem feliile de carne prin faina, apoi prin ou, prin pesmet, prin ou si iar prin pesmet. Prajim snitelele in uleiul incins pe ambele parti. Se consuma multe oua deoarece dam snitelele de doua ori prin ou.
4.Scoatem snitelele pe servete de hartie pentru a absorbi excesul de ulei . Pofta buna!
One Comment