MancaruriPorc

Snitele la cuptor

Snitele la cuptor sunt o varianta mai sanatoasa si mai rapida a celor prajite in ulei. In plus, scapam si de mirosul puternic de la prajeala care se raspandeste in toata casa. Sunt putin mai crocante, dar foarte gustoase.

Ingrediente:

  • 500 g carne de porc
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 200 g pesmet
  • sare

Mod de preparare snitele la cuptor.

Feliem carnea de porc cat mai subtire. Daca nu este foarte subtire, o acoperim cu folie alimentara si o batem bine. La mine nu a fost nevoie pentru ca am taiat-o foarte subtire.

Batem ouale cu un praf de sare. Punem in 2 farfurii separate faina si pesmet.

Dam carnea intai prin faina, apoi prin ou si ultima data prin pesmet.

Punem snitelele in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit ( neaparat!) la 200 de grade pentru 15 minute. Dupa cele 15 minute, intoarcem snitelele pe cealalta parte si mai lasam inca 15 minute.

Pofta buna!

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker