
Snitele la cuptor sunt o varianta mai sanatoasa si mai rapida a celor prajite in ulei. In plus, scapam si de mirosul puternic de la prajeala care se raspandeste in toata casa. Sunt putin mai crocante, dar foarte gustoase.
Ingrediente:
- 500 g carne de porc
- 2 oua
- 100 g faina
- 200 g pesmet
- sare
Mod de preparare snitele la cuptor.
Feliem carnea de porc cat mai subtire. Daca nu este foarte subtire, o acoperim cu folie alimentara si o batem bine. La mine nu a fost nevoie pentru ca am taiat-o foarte subtire.
Batem ouale cu un praf de sare. Punem in 2 farfurii separate faina si pesmet.
Dam carnea intai prin faina, apoi prin ou si ultima data prin pesmet.
Punem snitelele in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit ( neaparat!) la 200 de grade pentru 15 minute. Dupa cele 15 minute, intoarcem snitelele pe cealalta parte si mai lasam inca 15 minute.
Pofta buna!
One Comment