MancaruriPuiRetete de Paste

Drob de pui

Multe persoane nu agreeaza carnea de miel, altele nu agreeaza ficateii, drobul asta de pui este minunat si extraordinar de gustos. Eu am pus si ficatei, dar daca nu va plac puteti face drobul doar cu piept de pui. Deasemenea, puteti adauga si mai multi ficatei, jonglati cu ingredientele cum doriti, gustos iese oricum. Oua nu sunt multe, avem carne multa si trebuie sa se „lege” cumva. Daca puneti oua mai putine se vor desprinde bucati de carne si nu se va mai taia perfect drobul.

Ingrediente:

  • 1 kg piept de pui
  • 500 g ficatei de pui
  • 10 oua + 3-4 oua fierte ( eu am folosit 7 oua de prepelita fierte)
  • 3 fire de usturoi verde
  • 4-5 fire de ceapa verde
  • 1 legatura de marar verde
  • 1 legatura de patsunjel verde
  • sare

Mod de preparare drob de pui.

Fierbem pieptul de pui si ficateii.  Separat punem 3-4 oua la fiert, eu am folosit de prepelita ca mai aveam cateva in frigider. Tocam carnea si ficateii cubulete mici dupa ce au fiert.

Ceapa, usturoiul si verdeate deasemenea le tocam marunt.

Cele 10 oua le batem bine cu telul. Adaugam carnea tocata si verdeata si amestecam bine. Sare adaugam dupa gust.

 

Tapetam 2 forme de chec cu hartie de copt  si punem in ele pana la jumatate  compozitie pentru drob. Punem apoi pe jumatate si ouale fierte si curatate de coaja. Acoperim cu restul de compozitie pentru drob.

Dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pana cand se rumeneste frumos deasupra, aproximativ 20-25 de minute.

Lasam sa se raceasca complet( daca avem rabdare!) si portionam.

Pofta buna!

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Check Also
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker