PastePorc

Farfale cu carne de porc si busuioc

Ingrediente:

  • 400 g carne de porc
  • 1 ceapa
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • farfale

Mod de preparare.

Punem farfalele in apa cu sare la fiert.

Ceapa o tocam marunt si o punem la prajit. O lasam pana cand incepe sa se aureasca putin si adaugam carnea. Le lasam  pe foc 10-12 min. pana cand incepe sa se inmoaie carnea. Adaugam o cana de apa, pasta de tomate, busuioc, sare si piper si lasam 20 de min. la fiert.

Servim pastele impreuna cu sosul. Pofta buna!

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker