MancaruriPui

Friptura de pui cu usturoi verde

Simplu, rapid si gustos!

Ingrediente:

  • carne de pui ( copanele)
  • 6-7 fire de usturoi verde
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • oregano

Mod de preparare friptura de pui cu usturoi verde.

Taiem usturoiul verde rondele.

Punem carnea de pui intr-un vas de yenna si adaugam usturoiul. Punem din loc in loc si pasta de tomate, presaram sare, piper si oregano, apoi adaugam 1 cana de apa ( sau cat este nevoie pentru a acoperi carnea) .

Dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 1 ora sau pana cand carnea este gatita. Din cand in cand intoarcem carnea.

Pofta buna!

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker