MancaruriPui

Friptura de pui cu cartofi copti aromatizati

Friptura frageda de pui facuta la gratar in cuptorul aragazului, dar bineinteles ca vedetele au fost cartofii. Se gatesc in zeama lasata de carne, iar gustul este minunat. Am incercat friptura asta si cu carne de porc si a iesit la fel de gustoasa.

Ingrediente:

  • carne de pui
  • 3-4 cartofi
  • sare
  • ardei boia
  • piper
  • rozmarin uscat

Mod de preparare friptura de pui cu cartofi copti aromatizati.

1. Curatam carnea de pui si o crestam usor.

2. Cartofii ii curatam de coaja si ii taiem rondele.

3.Tapetam fundul tavii cu hartie de copt, punem rondelele de cartofi si presaram sare, ardei boia, piper si rozmarin uscat.

4. Punem gratarul ( eu am avut set cratita+gratar), iar deasupra acestuia punem carnea de pui unsa cu amestec de condimente: sare,piper,ardei boia.

5. Dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pana cand carnea este gatita.

Pofta buna!

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker