MancaruriPorc

Varza acra cu carne de la garnita

Eu am facut varza cu carne prajita de la garnita, dar se poate face si cu carne proaspata prajita sau cu afumatura.

Ingrediente:

  • 2 verze
  • carne prajita
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 3 linguri pasta de tomate
  • marar
  • piper

Mai intai tocam varza, ii adaugam 1 cana de zeama de varza si 1 cana de apa, ceapa tocata marunt, morcovul ras pe razatoarea cu ochiuri mari si punem la fiert 35-40 de minute.

 

Adaugam pasta de tomate, inca 1 cana de apa, piper si dam la cuptor pentru inca 40-45 de minute. Mai mestecam din cand in cand si mai adaugam apa, daca este nevoie.

Adaugam carnea prajita de la garnita, mararul si mai lasam inca 15-20 de minute la cuptor.

Servim cu mamaliguta si cu smantana.

Pofta buna!

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker