Rulada din carne de porc am mai facut, dar de data asta am folosit muschiulet. A iesit o friptura foarte frageda si foarte gustoasa si datorita spanacului, i-a dat acesta un gust deosebit.
Ingrediente:
- 1 kg muschi/ pulpa de porc
- 2 morcovi
- 100 g spanac
- sare
- piper
Mod de preparare friptura rulata din muschi de porc.
1. Desfacem carnea ca pentru snitele in 2 fasii subtiri de aproximativ 1 cm.
2. Morcovii ii curatam si ii fierbem intregi.
3. Peste carne punem doar intr-un capat spanac ( eu am folosit congelat), punem morcovul, presaram sare si piper si rulam. Strangem capetele cu scobitori. Ies 2 rulada.
4. Punem ruladele intr-un vas, adaugam 1-2 cani de apa, sare si piper si dam la cuptor la 200 de grade pentru 70-80 de minute. Din cand in cand intoarcem ruladele.