AperitiveMancaruriPorcPreparate de Craciun

Friptura rulata din muschi de porc

Rulada din carne de porc am mai facut, dar de data asta am folosit muschiulet. A iesit o friptura foarte frageda si foarte gustoasa si datorita spanacului, i-a dat acesta un gust deosebit.

Ingrediente:

  • 1 kg muschi/ pulpa de porc
  • 2 morcovi
  • 100 g spanac
  • sare
  • piper

Mod de preparare friptura rulata din muschi de porc. 

1. Desfacem carnea ca pentru snitele in 2 fasii subtiri de aproximativ 1 cm.

2. Morcovii ii curatam si ii fierbem intregi.

3. Peste carne punem doar intr-un capat spanac ( eu am folosit congelat), punem morcovul, presaram sare si piper si rulam. Strangem capetele cu scobitori. Ies 2 rulada.

4. Punem ruladele intr-un vas, adaugam 1-2 cani de apa, sare si piper si dam la cuptor la 200 de grade pentru 70-80 de minute. Din cand in cand intoarcem ruladele.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker