AperitiveMancaruriPorcPreparate de Craciun

Friptura rulata din muschi de porc

Rulada din carne de porc am mai facut, dar de data asta am folosit muschiulet. A iesit o friptura foarte frageda si foarte gustoasa si datorita spanacului, i-a dat acesta un gust deosebit.

Ingrediente:

  • 1 kg muschi/ pulpa de porc
  • 2 morcovi
  • 100 g spanac
  • sare
  • piper

Mod de preparare friptura rulata din muschi de porc. 

1. Desfacem carnea ca pentru snitele in 2 fasii subtiri de aproximativ 1 cm.

2. Morcovii ii curatam si ii fierbem intregi.

3. Peste carne punem doar intr-un capat spanac ( eu am folosit congelat), punem morcovul, presaram sare si piper si rulam. Strangem capetele cu scobitori. Ies 2 rulada.

4. Punem ruladele intr-un vas, adaugam 1-2 cani de apa, sare si piper si dam la cuptor la 200 de grade pentru 70-80 de minute. Din cand in cand intoarcem ruladele.

 

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + 2 =

Check Also
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker