MancaruriVita

Tocana cu ardei si carne de vita

O tocana foarte gustoasa, gatita foarte simplu.

Ingrediente:

  • 600 g carne de vita
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 2 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • ardei boia
  • patrunjel verde

Mod de preparare tocana cu ardei si carne de vita.

Taiem carnea de vita cuburi si o punem la fiert. Cand furculita o patrunde usor, este fiarta.

Ceapa si ardeiul le tocam marunt si le punem la calit impreuna cu uleiul. Le lasam cateva minute, pana cand devin usor translucide, apoi adaugam carnea fiarta.

 

Lasam inca 4-5 minute, apoi adaugam pasta de tomate dizolvata intr-o cana de apa. Adaugam sare, piper si ardei boia si lasam la fiert 20-25 de minute. Daca e nevoie, mai adaugam apa.

La final adaugam patrunjel tocat.

Pofta buna!

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

53 − 44 =

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker