O tocana foarte gustoasa, gatita foarte simplu.
Ingrediente:
- 600 g carne de vita
- 2 cepe
- 1 ardei gras rosu
- 1 ardei gras verde
- 1 lingura pasta de tomate
- 2 linguri de ulei
- sare
- piper
- ardei boia
- patrunjel verde
Mod de preparare tocana cu ardei si carne de vita.
Taiem carnea de vita cuburi si o punem la fiert. Cand furculita o patrunde usor, este fiarta.
Ceapa si ardeiul le tocam marunt si le punem la calit impreuna cu uleiul. Le lasam cateva minute, pana cand devin usor translucide, apoi adaugam carnea fiarta.
Lasam inca 4-5 minute, apoi adaugam pasta de tomate dizolvata intr-o cana de apa. Adaugam sare, piper si ardei boia si lasam la fiert 20-25 de minute. Daca e nevoie, mai adaugam apa.
La final adaugam patrunjel tocat.
Pofta buna!