
O mancare rapida si foarte gustoasa. Eu am facut-o cu piept de pui, dar merge si cu copanele, cu carne de porc sau cu carnati.
Ingrediente:
- 3 buc. piept de pui
- 2 cepe
- 400 g ciuperci feliate
- 1 conserva de rosii in suc/ 400 g
- 50 ml ulei
- sare
- piper
- marar verde
Mod de preparare tocanita de pui cu ciuperci.
Calim pieptul de pui taiat fasii in uleiul incins pentru 8-10 minute, dupa care adaugam ceapa tocata cubulete si ciupercile feliate. Le lasam la calit pentru 15 minute si amestecam din cand in cand.
Adaugam rosiile in suc taiate in 4, 1 pahar de apa, acoperim si lasam la fiert pentru 25 de minute. Daca este nevoie, mai adaugam apa.
Adaugam sare si piper dupa gust si mararul la final.
Servim cu mamaliguta.
Pofta buna!