MancaruriPeste

Inele de calamar pane

Inele de calamar pane cu lamaie, o mancare ce am savurat-o in Grecia cu atata pofta!

Daca vrei sa iti impresionezi musafirii sau pur si simplu ti s-a facut dor de Grecia, poti prepara si tu acesti minunati calamari.

Ingrediente

  • 500g inele de calamar
  • 200 g faina
  • patrunjel tocat
  • ulei pentru prajit
  • 1 lamaie

Faina se amesteca cu patrunjel tocat si cu sare.

Se dau calamarii prin faina, apoi se pun in ulei incins cateva minute pana cand devin aurii ( nu ii lasam mult deoarece vor deveni cauciucati).

Se scot pe un servet pentru a absorbi excesul de ulei. Se stropesc cu zeama de lamaie.

Se pot servi cu salata verde si rosii.

Pofta buna!

 

 

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker