AltelePublicitate

Mopul cu aburi Vytronix – curatenie la superlativ

Mopul cu aburi Vytronix – curatenie la superlativ

Mopul cu aburi Vytronix de la Chilipirul Zilei este o solutie inovativa in mentinerea curateniei casei. Acesta combina puterea aburului cu eficienta mopului clasic pentru o curatenie cat mai in profunzime a podelelor. Imi este foarte drag si util, in 5 minute am curatat si igienizat toata casa. Indiferent ca locuiesti la apartament sau la casa, mopul cu aburi este un real autor.

Calitatile unui mop cu aburi Vytronic:

  • Curatenie cu puterea aburului fara nici un fel de detergenti. Da, mopul generaza un jet puternic de abur cald care elimina bacteriile si murdaria dintr-o singura miscare.
  • Folosirea tamponului din microfibra ajuta la o curatenie cat mai in profunzime a suprafetelor. Acesta este usor de curatat in masina de spalat.
  • Utilizabil chiar si pentru covoare, mopul cu aburi vine echipat si cu un glisorspecial pentru curatea covoarelor.
  • Cablu de alimentare suficient de lung, acesta masoara 6,5 m astfel incat  permite utilizarea mopului in fiecare colt al incaperii fara a-l plimba dintr-o priza in alta. In spatele mopului avem un carlig de agatare special pentru cablu incat nici nu se vede atunci cand este strans.
  • Rezervor de apa de 400 ml, astfel incat curatarea intregii case se face dintr-o singura umplere a acestuia. Acest lucru inseamna si economisirea timpului, nu?
  • Incalzire rapida. Nu ste nevoie decat de cateva secunde dupa pornirea mopului pentru ca acesta sa fie gata de utilizare.
  • Setarea volumului de abur este o alta calitate a acestui mop. In functie de tipul podelei si de gradul de murdarire a acesteia, se poate seta volumul jetului de abur.
  • Usurinta de utilizare si eficienta. Doar umplem rezervorul cu apa, pornim mopul si asteptam cateva secunde.  Imediat acesta va fi gata de utilizare. Cu o singura miscare acesta indeparteaza toata murdaria fara a lasa podeaua plina de apa. Si totul in cel mai scurt timp posibil.

Acest mop se poate comanda pe site-ul prietenilor de la Chilipirul Zilei, in aceasta perioada fiind la reducere si ajunge la tine in aproximativ 6-10 zile lucratoare. Cred ca este cel mai bun ajutor al meu in gospodarie. Si spun acest lucru dupa ce l-am testat de cateva ori.

Mopul cu aburi Vytronix – curatenie la superlativ

 

Va recomad si pernele ergonomice Karll. Sunt tot de la Chilipirul Zilei si sunt perfecte.

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Check Also
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker