MancaruriPorc

Muschiulet de porc la tigaie cu smantana

Muschiulet de porc la tigaie cu smantana si lapte este o mancare rapida si extrem de gustoasa. Reteta o faceam in general cu piept de pui, canea de porc am lasat-o mai mult la prajit si a iesit foarte buna.

Ingrediente:

  • 400 g carne/muschiulet de porc
  • 150 ml ulei
  • 100 ml lapte
  • 60 g smantana cat mai grasa
  • sare
  • piper
  • ardei boia
  • rozmarin 

Mod de preparare.

Taiem carnea de porc in fasii subtiri si o prajim in uleiul incins. Cand este prajita pe ambele parti, scurgem o parte din uleiul din tigaie ( sa ramana foarte putin) si adaugam laptele, sare si piper dupa gust si lasam la fiert 10-15 minute.

 

Adaugam smantana, amestecam si mai lasam pe foc inca 1-2 minute.

Presaram deasupra ardei boia si rozmarin uscat. Servim cu diferite garnituri.

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Check Also
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker