Negresa cu ciocolata

Cu siguranta asta este cea mai buna negresa.
Ingrediente
- 3 oua
- 150 g unt
- 150 g zahar
- 150 g faina
- 1 plic de praf de copt
- 1 esenta de vanilie
- 5 linguri de cacao
- crema de ciocolata + smantana pentru glazura
- nuca de cocos + ciocolata rasa
Untul l-am mixat impreuna cu zaharul, am adaugat galbenusurile si iar am mixat.
Am adaugat cacao si esenta de rom.
Am batut albusurile spuma si le-am adaugat cremei.
La final am adaugat faina si praful de copt, incorporand usor cu o lingura de lemn.
Am tapetat o tava mica, patrata de 23/23 de cm( pe jumatate celei de la aragaz) cu hartie de copt si am turnat compozitia de negresa.
Am dat la cuptorul preincalzit pentru 20-25 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.
Am lasat prajitura la racit dupa care am portionat-o si am departat usor prajiturile una de cealalta.
Am facut crema de ciocolata din 4 linguri de crema de ciocolata (finetti) si 1 lingura plina de smantana. Am pus ciocolata pe baie de abur si am adaugat smantana. Cand a fost suficient de fluida, am turnat peste prajiturile de negresa deja portionate. Am presarat nuca de cocos amestecata cu ciocolata data pe razatoarea mica.
Pofta buna!