MancaruriPui

Ostropel

Mancarea mea preferata de vara 🙂

Ingrediente:

  • 4-5 ciocanele
  • 1,5 kg rosii
  • 1 capatana de usturoi
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Mai intai dam usturoiul pe razatoarea mica,  apoi il punem la calit impreuna cu ciocanelele in ulei incins.

Le lasam la calit 7-8 minute,amestecand din cand in cand, pana cand ciocanelele incep sa se deschida la culoare.

Adaugam apoi rosiile date pe razatoarea mare si 1 cana de apa si lasam la fiert pana cand ciocanelele sunt fierte, aprox. 40-50 de minute.  Adaugam sare si piper dupa gust.

Cand ostropelul este gata, adaugam patrunjelul tocat marunt.

Pofta buna!

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker