Pandispan pufos cu rahat

Un pandispan pufos cu rahat poate fi un desert ideal pentru cafeaua de dimineata sau poate constitui un dulce delicios in orice moment al zilei.
Ingrediente pandispan pufos cu rahat:
- 6 oua
- 250 g zahar
- 300-330 g faina
- 6 linguri de ulei
- 100 g rahat
- 1 plic de praf de copt
- zahar pudra
Mod de preparare pandispan pufos cu rahat.
Se bat albusurile spuma cu jumatate din zahar pana cand devin ferme si nu aluneca din castron. Galbenusurile le mixam cu restul de zahar si adaugam uleiul treptat.. Amestecam apoi usor galbenusurile cu albusurile si adaugam treptat faina amestecata cu praful de copt. Amestecam cu o lingura de lemn. Adaugam si cubulete mici de rahat date prin faina si amestecam bine.
Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit pentru 25-30 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea. Eu am folosit o tava cu diametrul de 27 de cm.
Cand este gata, o pudram imediat cu zahar pudra. Lasam la racit, apoi portionam.
Pofta buna!