Paste chinezesti cu piept de pui
Paste chinezesti cu piept de pui- paste gustoase si usor de preparat. Eu sunt fan mancare asiatica, insa de cele mai multe ori o adaptez gusturilor noastre. Iar copilul adora pastele. Orice tip de paste si oricum ar fi gatite, ei sigur ii plac. Fie ca sunt cu piept de pui, carne de porc, cu ton, legume, spanc sau cu sos tomat, cu siguranta sunt pe placul familiei mele.
- Pastele fierb destul de rapid, in 7 minute sunt fierte suficient.
- Legumele se taie julienne.
- Sosul de soia, care este preponderant sarat, le da un gust deosebit.
Ingrediente:
- 200 gr paste chinezesti
- 1 buc piept de pui
- 1 ardei gras
- 50 ml ulei de masline
- 2 cepe
- sos de soia
- piper
Mod de preparare.
1.Mai intai taiem feliute subtiri pieptul de pui si il calim in ulei incins.
2.Taiem ceapa si ardeiul julienne si le calim in ulei de masline.
3.Punem suficenta apa la fiert, iar atunci cand clocoteste adaugam pastele. Le lasam 5-7 minute maxim si le scurgem de apa.
4.Adaugam pastele in tigaia cu ceapa si ardeiul, adaugam pieptul de pui, piper si sosul de soia si amestecam. Mai lasam un minut pe foc. Pofta buna!