PastePui

Paste chinezesti cu piept de pui

Paste chinezesti cu piept de pui

Paste chinezesti cu piept de pui- paste gustoase si usor de preparat. Eu sunt fan mancare asiatica, insa de cele mai multe ori o adaptez gusturilor noastre. Iar copilul adora pastele. Orice tip de paste si oricum ar fi gatite, ei sigur ii plac. Fie ca sunt cu piept de pui, carne de porc, cu ton, legume, spanc sau cu sos tomat, cu siguranta sunt pe placul familiei mele.

  • Pastele fierb destul de rapid, in 7 minute sunt fierte suficient.
  • Legumele se taie julienne.
  • Sosul de soia, care este preponderant sarat, le da un gust deosebit.

Ingrediente:

  • 200 gr paste chinezesti
  • 1 buc piept de pui
  • 1 ardei gras
  • 50 ml ulei de masline
  • 2 cepe
  • sos de soia
  • piper

Mod de preparare.

1.Mai intai taiem feliute subtiri pieptul de pui si il calim in ulei incins.

2.Taiem ceapa si ardeiul julienne si le calim in ulei de masline.

3.Punem suficenta apa la fiert, iar atunci cand clocoteste adaugam pastele. Le lasam 5-7 minute maxim si le scurgem de apa.

4.Adaugam pastele in tigaia cu ceapa si ardeiul, adaugam pieptul de pui, piper si sosul de soia si amestecam. Mai lasam  un minut pe foc. Pofta buna!

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

78 − 72 =

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker