PastePui

Paste cu piept de pui si busuioc

Busuiocul il asociez foarte bine cu sosul de rosii, ii da o aroma deosebita. Avand mult busuioc la tara, anul asta am uscat frunzele si le-am maruntit. Se pastreaza foarte bine in cutii de carton sau in borcane.

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 200 g sos de rosii cu busuioc de la Barilla 
  • 1 ceapa
  • 30 ml ulei
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat
  • paste ( spaghete, penne, farfale etc)

Mod de preparare paste cu piept de pui si busuioc.

Fierbem pastele in apa cu sare.

Ceapa si pieptul de pui le  tocam marunt si le calim in uleiul incins.

 

 

Adaugam sosul de rosii cu busuioc, sare si piper dupa gust si mai lasam 3-4 minute la foc mic.  In general folosesc rosii proaspte, doar cand nu ajung la piata le inlocuiesc  cu sosul de rosii pentru paste de la Barilla, care este foarte gustos.

Adaugam si pastele scurse de apa in care au fiert peste sos, amestecam si presaram busuioc uscat.

Pofta buna!

 

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Check Also
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker