Penne cu carne tocata
Penne cu carne tocata- paste gustoase si satioase. Cea mica este fan paste, insa mami evita cat de mult spaghetele pentru a evita un proces sigur de murdarire 🙂
Bineinteles, se pot folosi orice tip de paste. Ceea ce conteaza este ca sunt extrem de gustoase. Familia mea prefera pastele cu carne tocata, insa le plac si cele cu ton sau cu piept de pui
Ingrediente:
- 500 g carne tocata
- 300 g paste
- 2 cepe
- 3-4 linguri pasta de tomate
- 20-30 ml ulei
- sare
- piper
- patrunjel verde/ oregano uscat
Mod de preparare.
1.Mai intai punem pastele la fiert in suficienta apa cu un praf de sare.
2.Ceapa o tocam marunt si o punem la calit pentru 5-6 minute in ulei incins.
3. Adaugam pasta de tomate si carnea si lasam inca 20-25 de minute pe foc. Din cand in cand amestecam compozitia de carne. Adaugam sare si piper dupa gust.
4.Adaugam pastele scurse de apa si o cana din apa unde au fiert pastele si mai lasam pe foc inca 5-10 minute. Adaugam si patrunjelul sau oregano la final.
Pofta buna!
Intreaga categorie de paste o gasiti aici – https://farfuria-cu-gust.ro/retete/paste/
One Comment