Paste

Paste cu spanac si salam

Ingrediente:

  • paste
  • frunze de spanac/ 12-13 frunze
  • 7-8 felii de salam
  • 2 fire de ceapa verde
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare.

Pastele le fierbem in apa cu sare. Cand incepe sa clocoteasca apa, adaugam si frunzele de spanac taiate in 2-3 si le lasam sa fiarba impreuna cu pastele inca apox.10-13 minute.

Taiem ceapa rondele si o calim impreuna cu salamul taiat julienne in uleiul incins. Adaugam  sare si piepr dupa gust.

Punem 1 polonic din apa in care au fiert pastele peste ceapa calita, adaugam pastele si lasam in continuare pe foc inca 10-12 minute sa fiarba impreuna.

Pofta buna!

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Check Also
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker