AperitivePreparate de Craciun

Perisoare aperitiv

Perisoarele aperitiv, surioarele mai mici ale chiftelelor, sunt ideale pentru a completa un platou aperitiv atunci cand avem diverse ocazii in familie. Pentru rulada aperitiv din poza cu perisoarele, am facut dupa aceasta reteta http://noiinbucatarie.ro/friptura-rulata-din-muschi-de-porc/ doar ca am inlocuit morcovul cu carnat si am adaugat cascaval.

Ingrediente:

  • 800 g carne tocata
  • 300 g cartofi ( aprox. 4-5 cartofi medii)
  • 2 oua
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 lingura de pasta de tomate
  • oregano
  • piper
  • sare

Mod de preparare perisoare aperitiv.

1.Cartofii ii curatam, ii taiem felii mici si ii punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert ii pasam.

2.Carnea tocata o punem intr-un bol, adaugam usturoiul si morcovul date pe razatoarea cu ochiuri mici, cartofii pasati, ceapa tocata marunt, ouale, pasta de tomate, sare piper si oregano.

 

3. Amestecam compozitia, formam bilute pe care le dam prin faina si le prajim in ulei incins.

 

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker