Perisoare aperitiv
Perisoarele aperitiv, surioarele mai mici ale chiftelelor, sunt ideale pentru a completa un platou aperitiv atunci cand avem diverse ocazii in familie. Pentru rulada aperitiv din poza cu perisoarele, am facut dupa aceasta reteta http://noiinbucatarie.ro/friptura-rulata-din-muschi-de-porc/ doar ca am inlocuit morcovul cu carnat si am adaugat cascaval.
Ingrediente:
- 800 g carne tocata
- 300 g cartofi ( aprox. 4-5 cartofi medii)
- 2 oua
- 2 cepe
- 1 morcov
- 2-3 catei de usturoi
- 1 lingura de pasta de tomate
- oregano
- piper
- sare
Mod de preparare perisoare aperitiv.
1.Cartofii ii curatam, ii taiem felii mici si ii punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert ii pasam.
2.Carnea tocata o punem intr-un bol, adaugam usturoiul si morcovul date pe razatoarea cu ochiuri mici, cartofii pasati, ceapa tocata marunt, ouale, pasta de tomate, sare piper si oregano.
3. Amestecam compozitia, formam bilute pe care le dam prin faina si le prajim in ulei incins.