DulciuriPrajituri/torturi

Prajitura cu ananas si nuca de cocos

Prajitura cu ananas si nuca de cocos este extrem de delicioasa si racoroasa.

Ingrediente blat:

  • 8 oua
  • 8 linguri de zahar
  • 8 linguri de faina
  • 4 linguri de nuca de cocos
  • 1 lingurita praf de copt
  • esenta de vanilie

Ingrediente crema:

  • 350 ml frisca lichida
  • 1 compot de ananas 

Mod de preparare prajitura cu ananas si nuca de cocos

Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma cu zaharul, adaugam si galbenusurile si incorporam cu o spatula. Adaugam si faina si praful de copt, iar la final nuca de cocos si esenta. Incorporam bine si turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Tava mea a avut 23/30 de cm.

Dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 25-30 de minute.

Frisca o mixam spuma si adaugam in ea jumatate din feliile de ananas tocate marunt.

Insiropam blatul cu compotul de ananas, punem frisca deasupra, iar peste frisca adauagam restul fructelor de ananas tocate marunt. Presaram nuca de cocos si dam la rece 1 ora dupa care putem sa portionam.

Pofta buna!

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker