Rulada din carne tocata cu legume

Un gust deosebit pentru o rulada. Este un aperitiv ce completeaza perfect platoul atunci cand avem invitati sau de sarbatori.
Ingrediente;
- 900 g carne tocata de porc
- 3 oua
- 3 linguri de faina
- 3 linguri de pesmet
- 100 g cascaval
- 350-400 g mix de legume ( congelate am folosit eu)
- sare
- piper
- ardei boia
Mod de preparare rulada din carne tocata cu legume.
1.Carnea tocata o amestecam cu sare, piper, ardei boia, oua, faina si pesmet.
2. Punem compozitia de carne pe hartia de copt unsa cu ulei si o intindem cu sucitorul uns si el cu ulei, alftel se lipeste carnea de el si nu se poate intinde.
3. Punem cascavalul intr-un capat, punem legumele fierte peste cascaval si rulam.
4. Infasuram rulada in hartia de copt pe care am intins-o, legam sau capsam capetele hartiei sa nu se desfaca si punem intr-o tava.
5. Coacem rulada 60-65 de minute la cuptorul incins la 200 de grade. O lasam la racit, abia apoi o portionam. Pofta buna!