AperitivePorcPreparate de Craciun

Rulada din carne tocata cu legume

Un gust deosebit pentru o rulada. Este un aperitiv ce completeaza perfect platoul atunci cand avem invitati sau de sarbatori.

Ingrediente;

  • 900 g carne tocata de porc
  • 3 oua
  • 3 linguri de faina
  • 3 linguri de pesmet
  • 100 g cascaval
  • 350-400 g mix de legume ( congelate am folosit eu)
  • sare
  • piper 
  • ardei boia 

Mod de preparare rulada din carne tocata cu legume.

1.Carnea tocata o amestecam cu sare, piper, ardei boia, oua, faina si pesmet.

2. Punem compozitia de carne pe hartia de copt unsa cu ulei si o intindem cu sucitorul uns si el cu ulei, alftel se lipeste carnea de el si nu se poate intinde.

3. Punem cascavalul intr-un capat, punem legumele fierte peste cascaval si rulam.

 

4. Infasuram rulada in hartia de copt pe care am intins-o, legam sau capsam capetele hartiei sa nu se desfaca si punem intr-o tava.

5. Coacem rulada 60-65 de minute la cuptorul incins la 200 de grade. O lasam la racit, abia apoi o portionam. Pofta buna!

 

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker