AperitivePorcPreparate de Craciun

Rulada din carne tocata cu legume

Un gust deosebit pentru o rulada. Este un aperitiv ce completeaza perfect platoul atunci cand avem invitati sau de sarbatori.

Ingrediente;

  • 900 g carne tocata de porc
  • 3 oua
  • 3 linguri de faina
  • 3 linguri de pesmet
  • 100 g cascaval
  • 350-400 g mix de legume ( congelate am folosit eu)
  • sare
  • piper 
  • ardei boia 

Mod de preparare rulada din carne tocata cu legume.

1.Carnea tocata o amestecam cu sare, piper, ardei boia, oua, faina si pesmet.

2. Punem compozitia de carne pe hartia de copt unsa cu ulei si o intindem cu sucitorul uns si el cu ulei, alftel se lipeste carnea de el si nu se poate intinde.

3. Punem cascavalul intr-un capat, punem legumele fierte peste cascaval si rulam.

 

4. Infasuram rulada in hartia de copt pe care am intins-o, legam sau capsam capetele hartiei sa nu se desfaca si punem intr-o tava.

5. Coacem rulada 60-65 de minute la cuptorul incins la 200 de grade. O lasam la racit, abia apoi o portionam. Pofta buna!

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker