Cu carne de puiPuiSalate

Salata Cosul cu ciuperci

O salata gustoasa, cu un gust aparte dat de pastrama de pui.

Ingrediente:

  • 1 pastrama de pui / 1 pulpa
  • 1 borcan de ciuperci marinate ( 380 g)
  • 3 cartofi medii
  • 2 morcovi
  • 3-4 castraveti murati
  • 250 g maioneza
  • marar verde
  • sare

Mod de preparare salata Cosul cu ciuperci.

Pastrama de pui o fierbem pentru 15  minute. Cartofii si morvovii ii fierbem separat.

Dam cartofii si morcovii fierti pe razatoarea cu ochiuri mari.

Carnea de pui o taiem cubulete mici, la fel si castravetii murati. Ciupercile le punem intr-un bol si adaugam peste ele otet balsamic si ulei de masline, le lasam 30-40 de minute in acest amestec.

Punem pe o farfurie intinsa primul strat de pastrama de pui, apoi urmeaza stratul de cartofi, morcovi si castravetii murati, toate separate printr-un strat foarte subtire de maioneza ( sau faceti un grilaj ca mine).

Ungem deasupra si pe laterale cu maioneza si presaram marar. Adaugam ciupercile deasupra si dam la rece 1 ora.

Pofta buna!

 

 

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 70 = 76

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker