Salata Cosul cu ciuperci
O salata gustoasa, cu un gust aparte dat de pastrama de pui.
Ingrediente:
- 1 pastrama de pui / 1 pulpa
- 1 borcan de ciuperci marinate ( 380 g)
- 3 cartofi medii
- 2 morcovi
- 3-4 castraveti murati
- 250 g maioneza
- marar verde
- sare
Mod de preparare salata Cosul cu ciuperci.
Pastrama de pui o fierbem pentru 15 minute. Cartofii si morvovii ii fierbem separat.
Dam cartofii si morcovii fierti pe razatoarea cu ochiuri mari.
Carnea de pui o taiem cubulete mici, la fel si castravetii murati. Ciupercile le punem intr-un bol si adaugam peste ele otet balsamic si ulei de masline, le lasam 30-40 de minute in acest amestec.
Punem pe o farfurie intinsa primul strat de pastrama de pui, apoi urmeaza stratul de cartofi, morcovi si castravetii murati, toate separate printr-un strat foarte subtire de maioneza ( sau faceti un grilaj ca mine).
Ungem deasupra si pe laterale cu maioneza si presaram marar. Adaugam ciupercile deasupra si dam la rece 1 ora.
Pofta buna!