AperitivePesteSalate

Salata de icre cu ceapa

Ingrediente:

  • 1 lingura de icre
  • 200 ml ulei
  • 1 lingura de zeama de lamaie
  • 3-4 fire de ceapa verde
  • 2 felii de paine inmuiate in lapte
  • sare

Mod de preparare salata de icre cu ceapa.

Punem icrele intr-un bol si adaugam 3-4 linguri din ulei in fir subtire ca la maioneza si in acelasi timp amestecam cu o furculita sau cu o lingura. Eu nu am facut niciodata cu mixerul.

Adaugam jumatate din zeama de lamaie si iarasi 3-4 linguri din ulei si amestecam. Adaugam si cele 2 felii de paine inmuiate in lapte si scurse bine.

 

Adauagam in continuare ulei si restul de zeama de lamaie. Eu nu am vrut sa adaug prea mult ulei pentru a nu deveni gretoase icrele, dar daca vreti puteti sa adaugati dupa gust, plus ca ele cresc in functie de ulei, cu cat mai mult, cu atat mai multe icre.

 

Potrivim de sare si adaugam si ceapa toacata marunt la final. Sunt gata in 10 minute.

Pofta buna!

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

37 − 28 =

Check Also
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker