Aperitive

Pateuri cu branza

Pateurile cu branza se fac rapid, iar pentru un mic dejun sau pentru pachetel, sunt ideale. Puteti face aluat foietaj de casa, care se pastreaza excelent la congelator, sau puteti folosi aluat foietaj din comert.

Ingrediente:

Mod de preparare pateuri cu branza.

1. Aluatul foietaj intins il taiem in patrate suficient de mari sa le putem strange capetele.

2. Punem cate o felie groasa de branza in fiecare patrat si strangem capetele.

3. Punem pateurile cu branza in tava tapetata cu hartie de copt cu partea stransa in jos.

 

4. Batem un ou cu furculita, ii adaugam un praf de sare si ungem pateurile.

5. Coacem pateurile cu branza la cuptorul incins la 200 de grade pentru 30 de minute. Pofta buna!

 

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Check Also
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker