Salata in straturi cu legume si carne de porc

Un fel de Suba cu carne de porc si ceapa verde.
Ingrediente:
- 300 g carne de porc
- 2 cartofi medii
- 3 morcovi
- 1 sfecla rosie mica
- 3-4 fire de ceapa verde
- 1 ou fiert
- 3-4 linguri de maioneza
- sare
Mod de preparare salata in straturi cu carne de porc.
1.Fierbem carnea de porc. Cartofii si morcovii ii curatam de coaja si ii fierbem separat. Separat fierbem si sfecla rosie.
2. Carnea fiarta o tocam cubulete mici.
3. Dam cartofii, morcovii si sfecla rosie pe razatoarea cu ochiuri mari si le punem in boluri separate.
4.Albusul de ou l-am dat pe razatoarea cu ochiuri mici, iar galbenusul l-am folosit la maioneza ( maioneza puteti folosi din cea cumparata).
5.Asamblam salata: punem stratul de carne pe platou si punem maioneza din loc in loc. Punem maioneza dupa fiecare strat de legume si presaram sare. Urmeaza straturile de morcov, cartof, ceapa verde si sfecla rosie.
6. Acoperim cu albusul de ou si ornam dupa preferinta. Pofta buna!