PesteSalate

Salata Suba cu piept de pui si sprot afumat

Salata Suba a devenit rapid preferata noastra. Sfecla rosie nu a fost niciodata printre preferintele noastre, dar de cand am gasit reteta acestei salate, numai asa o consumam si chiar ne place foarte mult. Mie imi place cu peste afumat, sotului meu ii place cu piept de pui. De data asta am combinat pieptul de pui cu pestele afumat si a iesit o salata minunata. Pieptul de pui folosit mi-a ramas de la un pui la rotisor si l-am refolosit.

Ingrediente:

  • 1/2 piept de pui
  • sprot afumat
  • 1 sfecla rosie
  • 2 cartofi
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa mica
  • 150 g maioneza
  • sare

Mod de preparare salata Suba cu piept de pui si sprot afumat.

1. Sfecla rosie o fierbem cu coaja pana cand intra usor furculita in ea. Separat fierbem cartofii si morcovii.

2. Dam pe razatoarea cu ochiuri mari cartofii, morcovii si sfecla.

3. Punem pe un platou pieptul de pui taiat cuburi mici. Eu am refolosit pieptul de pui de la un pui la rotisor. Voi puteti fierbe pieptul de pui, apoi sa-l taiati cuburi.

 

4. Urmeaza un strat de cartofi, apoi de morcovi, ceapa toacata marunt si apoi sfecla.

5. Ungem cu maioneza dupa fiecare strat de legume. Eu folosesc maioneza cumparata la salate.

6. Deasupra punem pestele afumat si ornam dupa preferinta.

7. Dam la rece 3-4 ore sa se intrepatrunda gusturile. Pofta buna!

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker