Aperitive

Saratele fragede si rapide cu branza

Simple, rapide si foarte gustoase, saratelele cu branza sunt preferatele noastre.

Ingrediente:

  • 300 g branza telemea
  • 300 g unt
  • 350-360  g faina
  • un galbenus + 2 linguri de lapte

Mod de preparare saratele fragede cu branza.

1. Dam branza pe razatoarea cu ochiuri mari.

2. Amestecam branza cu untul si faina si framantam un aluat moale, dar nelipicios.

3. Pe blatul presarat cu faina, intindem o foaie de aproximativ 1 cm si taiem saratele cu diferite forme.

 

4. Ungem saratelele cu galbenus amestecat cu lapte, presaram branza rasa sau seminte si dam lauptorul incins la 200 de grade pentru 12-15 minute maxim.

Pofta buna!

 

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

80 − 79 =

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker