LegumeMancaruri

Spanac cu oua de prepelita

Spanac cu oua de prepelita foarte gustos si sanatos. Sotul dupa ce a mancat a zis ca ii pare rau ca nu m-a lasat sa cumpar spanac mai din timp.

Ingrediente: 

  • 4oo-500 g spanac
  • 10 oua de prepelita
  • 1 ceapa 
  • 1 capatana de usturoi
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • ardei boia

Mod de preparare.

Calim ceapa in ulei incins. Adaugam o cana de apa si spanacul spalat si tocat. Lasam 15-20 de minute la fiert.

Transferam spanacul intr-un vas termorezistent , presaram sare si adaugam ouale de prepelita.  Dam spanacul la cuptorul preincalzit la 200 de grade  pentru inca 20-25 de minute.

Presaram ardei boia si piper deasupra. Servim spanacul cu  usturoiul pisat ca pentru mujdei.

Pofta buna!

 

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker