MancaruriPeste

Caras cu tarhon si busuioc la cuptor

Pentru ca aveam peste proaspat de la tara, obosita franta fiind, l-am pus repede la cuptor. De-abia a doua zi am gustat din el. O minunatie! Chiar si sotul, care nu iubeste prea mult carnea de peste, a zis ca asa chiar a fost bun. Secretul a stat in condimentele folosite.

Ingrediente:

  • caras proaspat
  • 2 cepe mari
  • 3 linguri de bulion
  • 1 lingurita de tarhon
  • 1 lingurita de busuioc
  • sare
  • piper

Mod de preparare Caras cu tarhon si busuioc la cuptor.

Pestele proaspata il spalam bine, il crestam pe ambele parti si-l punem intr-o tava.

Ceapa o taiem julienne si o punem peste peste. Adaugam si bulionul dizolvat intr-o cana de apa, tarhonul si busuiocul. Punem cate putin bulion nedizolvat in apa si deaspra pestilor.

 

Presaram un praf de sare si piper si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 40-45 de minute.

Pofta buna!

 

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

57 − 49 =

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker