Pentru ca aveam peste proaspat de la tara, obosita franta fiind, l-am pus repede la cuptor. De-abia a doua zi am gustat din el. O minunatie! Chiar si sotul, care nu iubeste prea mult carnea de peste, a zis ca asa chiar a fost bun. Secretul a stat in condimentele folosite.
Ingrediente:
- caras proaspat
- 2 cepe mari
- 3 linguri de bulion
- 1 lingurita de tarhon
- 1 lingurita de busuioc
- sare
- piper
Mod de preparare Caras cu tarhon si busuioc la cuptor.
Pestele proaspata il spalam bine, il crestam pe ambele parti si-l punem intr-o tava.
Ceapa o taiem julienne si o punem peste peste. Adaugam si bulionul dizolvat intr-o cana de apa, tarhonul si busuiocul. Punem cate putin bulion nedizolvat in apa si deaspra pestilor.
Presaram un praf de sare si piper si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 40-45 de minute.
Pofta buna!
2 Comments