Supa de salata cu carne de pui
Supa de salata cu carne de pui
Supa de salata cu carne de pui este o supa de primavara care ne place foarte mult. Am facut supa din salata si cu carnati afumati sau simpla, dar varianta asta ne place cel mai mult.
Ingrediente:
- 1piept de pui
- 2 fire de ceapa verde
- 4-5 cartofi
- 200 g morcovi baby/ 2 morcovi mari
- 1 ardei gras
- 1 salata mica
- 50 ml ulei
- 100 g smantana
- patrunjel verde
- sare
Mod de preparare.
1.Mai intai punem pieptul de pui taiat cubulete la prajit in ulei incins in aceeasi cratita in care facem ciorba. Cand incepe sa se aureasca usor, adaugam si ceapa verde taiata rondele si lasam in continuare la prajit ince 4-5 minute.
2.Adaugam apa, ardeiul tocat marunt, morcovii, cartofii si sare dupa gust si lasam la fiert. Cand cartofii sunt aproape fierti, adaugam frunzele de salata tocate.
3.Mai lasam 10 minute la fiert. La final adaugam si patrunjelul verde tocat marunt.
Lasam ciorba 10 min. la racorit.
4.Smantana o diluam cu 1 polonic din ciorba fierbinte si o turnam in fir subtire in cratita cu ciorba.In acest timp amestecam continuu. Pofta buna!