Ciorbe/Supe

Supa de salata cu carne de pui

Supa de salata cu carne de pui

Supa de salata cu carne de pui este o supa de primavara care ne place foarte mult. Am facut supa din salata si cu carnati afumati sau simpla, dar varianta asta ne place cel mai mult.

Ingrediente:

  • 1piept de pui
  • 2 fire de ceapa verde
  • 4-5 cartofi
  • 200 g morcovi baby/ 2 morcovi mari
  • 1 ardei gras
  • 1 salata mica
  • 50 ml ulei
  • 100 g smantana
  • patrunjel verde
  • sare

Mod de preparare.

1.Mai intai punem pieptul de pui taiat cubulete la prajit in ulei incins in aceeasi cratita in care facem ciorba. Cand incepe sa se aureasca usor, adaugam si ceapa verde taiata rondele si lasam in continuare la prajit ince 4-5 minute.

2.Adaugam apa, ardeiul tocat marunt, morcovii, cartofii si sare dupa gust si lasam la fiert. Cand cartofii sunt aproape fierti, adaugam frunzele de salata tocate.

3.Mai lasam 10 minute la fiert. La final adaugam si patrunjelul verde tocat marunt.

Lasam ciorba 10 min. la racorit.

4.Smantana o diluam cu 1 polonic din ciorba fierbinte si o turnam in fir subtire in cratita cu ciorba.In acest timp amestecam continuu. Pofta buna!

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

78 + = 86

Check Also
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker